Mobil Sohbet

Spread the love

Mobil Sohbet Odaları

Teknoloji geliştikçe insanoğluna sunduğu kolaylıkların haddi hesabı yoktur. Mobil Sohbet Odaları da bunlardan yalnızca birtanesidir. Nasıl Sohbet Yapılır.? Chat Odalarındaki Yoğunluk nelerdir. Kızlarla Sohbet siteleri Nerelerden bulabilirim. Dediğinizi duyar gibiyim. Kafanızdaki soruların cevaplarını bulmak istiyorsanız eğer, makalemizi sonuna kadar okumanızı tavsiye ederim. Tüm bilgiler ve giriş kolaylıklarını bulabiliceğiniz yazımızda. Herşeyi öğrenmiş olucaksınız.

Reklam ( Mobil Sohbet Chat )

Sohbet Mobil Girişi

Türkiye’nin neresinde olursanız olun hiç farketmeden, cebinizdeki makınalarla sohbet sunucumuza giriş yapabileceksiniz. Geçtiğimiz yıllarda bilgisayardan girişin zor olduğu, sistemlerden şimdi cep telefonlarına kadar indirgenen Sohbet chat ortamlarına. Artık rahatlıkla giriş yapabiliyoruz. Nasıl mı? hep birlikte bunu detaylıca öğrenmiş olacağız. Öncelikle sohbet ortamına giriş biçimi olarak birden çok sistemin olduğunu söyleyelim. Bunları hepsini sizlere bilgi verme düzeyinde paylaşaağımızı unutmayın.


  1. Android Giriş : Web harici girişlerden başlamak istedim. Program bazlı kullanımların ilk etapda öğrenilmesi daha iyi olacağı taraftarıyım. Android kullanıcıları için programdan bol birşey yok. Rahatca yükleyip, kullanım bakımından da kolay olan bir uygulamadan bahsediyoruz
     a-) AndroiRC : Google Play Storeden indirme işleminde sadece arama butonuna “AndroiRC” yazmanız yeterlidir. Karşınıza Mavi sohbet baloncuğu kutusu içinde, 3 Nokta Yani [ … ] şeklinde bir işareti olucak. Yükleme butonuna basarak mobil telefonumuza indiriyoruz. Karşımıza Çıkan ekranda üst menüden 3 Nokta üst üste olana tıklayıp Ayarlar >> Sunucular >> Sunucu ismi Bu yolu izleyip içeriye girdikten sonra. Sunucu ismi Port Nick ismi bilgilerini Doldurup Kanala Giriş yapıyoruz.
     b-) Yaaic : Mobil olarak android uygulamalar içinde Yaaic programını da kullanabilirsiniz. Özellikle Siyah tema seviyorsanız tam size göre bir program. Yaaic çok güzel görünüme ve kullanışa sahiptir. Daha Önce Google Play Store’den indiriyorduk, fakat şimdi indiremiyorsunuz. Merak eden kullanmak isteyen arkadaşlarımız için, Yorum bölümünden yazabilirler. Veyahut sohbet sunucumuza giriş yapıp BilaxiS nick’li arkadaştan isteyebilirler. Yardımcı olacaktır.
  2. Mobil Web Girişi : Global Mobil Chat Odalarımızın kalabalık olması, her geçen gün sisteminde gelişmesine neden olmaktadır. Günümüzde Mobil ağırlıklı kullanımlar çoğalıyor. Android veya iOS kullanıcıları olsun, web girişimiz için farketmiyor. Her iki sistem içinde Sohbet girişimiz aktiftir. Sevdik Sohbet alanında web sayfamız otomatik mobil olarak sizlere rahat bir kullanım sağlaycaktır. Kolay arayüzü sayesinde, hemen adapte olacağınıza eminim. Sistem ile ilgili görüşleriniz olacaktır. Eksik uygulama olacaktır, olabilir. Lütfen her türlü olumlu olumsuz bilgilerinizi bizlere aktarırsanız seviniriz. Mobil Sohbet Chat Alanında daha ileri teknolojiyi kullanmak, Görüntülü sistemlere kadar gitmek istiyoruz.
Bu Yazımızda ilginizi Çekebilir  Kanka Sohbet

"<yoastmark

Mobil Oyun Sistemleri

Bilgisayar girişleri direk global kanalların içine girdiği için. Oyun kanalları ile karışık bir düzen karşınıza çıkıyordu. Ekran büyüklüğü bu karmaşık durumu daha aza indirgiyor. Mobil Giriş kısmında biraz değişiklik söz konusu, Cep telefonumuzun ekranı malum küçük olması, görüş açımızı biraz daha kısıtlıyor. Tam burada sistemsel olarak pencereler devreye girecektir. Üst menüde kanallar, özeller, uyarılar gibi çeşitli ayrı pencerelerde kullanım sağladık. Oyun kanallarında mobil olarak hiçbir değişiklik yoktur. Hepsini rahatlıkla oynayabileceksiniz.

Mobil Radyo Sohbet

Android işletim sistemi veya iOS hiç farketmeden, müzik keyfinizden de mahrum kalmayacaksınız. Sanal radyomuz sizlerin emrinizde .:) Aktif DJ yayın yaparken, kulaklığınızı takıp, arkanıza yaslanacaksınız. İstek paneli full açık olan radyomuz. AyFM ismini taşıyan yayıncı arkadaşlarımız, keyifli dakikalar sunmak için çaba sarfediyor. Arkadaşlarınıza, eşinize, sevgilinize şarkı armağan etmek istiyorsanız. Yine panelimizde !istek sanatcı ismi ve şarkı ismi sıralamasıyla yayına mesaj gönderebileceksiniz.  O anda yayın yapan DJ arkadaşımız isteklerin yoğunluğuna göre sıraya alıcaktır. Sonrasında isteğinize sıra geldiğinde, yazdığınız mesajı yayında canlı olarak aktarıcak ve sizlerin istediği kişiye armağan olarak gidicektir. Mobil sohbet odalarında sizleride görmekten büyük mutluluk içinde olucağımızı bilmenizi istiyoruz. Hemen girip Nick alıp kayıt işlemini yapın ve aramızda bulunmanın keyfini çıkarın.

Yorumlar (7)

YORUM YAZ
  1. Tekirdağ Sohbet Odaları Sohbet, Chat, Bedava Ücretsiz – Sevdik.Net | Sohbet | Mobil | Chat diyorki:

    […] Kızlarla Mobil Chat […]

  2. Yozgat Sohbet Odaları Sohbet, Chat, Arkadaşlık Sitesi – Sevdik.Net | Sohbet | Mobil | Chat diyorki:

    […] Mobil Sohbet […]

  3. Seviyeli Sohbet Odaları Sohbet, Chat, Mobil Sohbet – Sevdik.Net | Sohbet | Mobil | Chat diyorki:

    […] Mobil Sohbet […]

  4. Parasız Mobil Sohbet Siteleri Sohbet, Chat, Mobil Sohbet diyorki:

    […] Mobil sohbet odalarına katılmak için genellikle bir hesap oluşturmanız veya kaydolmanız gerekmektedir. Ardından, ilgi alanınıza veya tercih ettiğiniz konuya uygun bir odayı seçip sohbetlere katılabilirsiniz. Sohbet odalarında metin tabanlı iletişim yapabilir, fotoğraf veya videolar paylaşabilir ve bazen sesli veya görüntülü sohbet seçenekleri de bulunabilir. […]

Yorum yaz

Güzel ve iyi yüz, kötü bir huyla beraber olunca bil ki, kalp akçe bile etmez.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.